Radio NPO1 en Omroep MAX
Logo voor de podcast Opvliegers: een podcast van Ellis de Bruin om het taboe rondom de menopauze te doorbreken.
Radio NPO1 en Omroep MAX
Logo voor de podcast Tweede Hans, de pensioenspodcast: een verdiepende podcast bij de televisieserie Tweede Hans, over het leven ja je pensioen.Ontdekken wie je bent zonder je baan. Betekent dat een enkeltje naar het zwarte gat of gaan er nieuwe deuren open?
 

Radio NPO1 en Omroep MAX
Logo voor de podcast Dor Hout:
Tijdens de coronacrisis steeg met het aantal besmettingen ook de kritiek op de maatregelen. Want waar deden “we” het voor? En voor wie? Is de economie niet belangrijker dan de kwetsbare groep die we beschermen? Het lijkt alsof we waren opgesplitst in twee groepen, waarvan één risicogroep. In de podcast Dor Hout gaat Mieke van der Weij in gesprek mét de mensen óver wie we het toen ging.
Radio NPO4 en Omroep MAX
Logo voor de podcast De Corte Podcast: een podcast over het werk van de blinde - komt ie - componist, liedjesschrijver, pianist en zanger Jules de Corte.

Radio NPO5 en Omroep MAX
Logo voor de podcast Zestig: Het vervolg op de podcast Opvliegers. Het uurglas wordt omgekeerd, beginnend aan een nieuwe fase.
Want wie ben je als je eenmaal zestig bent, wanneer zoveel dingen die je identiteit hebben bepaald: je uiterlijk, je carrière, je gezondheid, de relatie met je kinderen en je sociale netwerk enorm veranderen?

Sinds een poos maak ik de tegeltjes voor de podcasts van Omroep Max. Inmiddels is een aardige serie ontstaan, die al stempelend blijft groeien. Bovenstaande iillustraties zijn een greep uit de verzameling.